Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Stucwerk en afwerkingen

De afwerking van stucwerk kunt u op verschillen manieren laten doen. Allereerst zijn er diverse soorten stucwerk. Zoals spachtelputz en granol. Of u laat de muren of plafond helemaal glad pleisteren. Hiervoor kunt u het oppervlakte laten afwerken in de betonlook of gewoon sausklaar. Hierna is de muur zelf te witten of sausen. Hieronder vertellen we meer over alle mogelijkheden en sierpleisters.

Stucwerk is vakwerk. Norbert Lecki Klusbedrijf inschakelen om de pleister aan te brengen is daarom heel verstandig.

Prijzen stucwerk

De kosten voor pleisterwerk hangen af van het aantal vierkante meters, met het soort sierpleister.
Voor de exacte prijs brengen wij graag een offerte uit.

Soort afwerking kiezen

Voor de afwerking van het stucwerk zijn er de volgende mogelijkheden:

Sausen; Witten; Spachtelputz; Rustiekputz; Granol; Japanse sierpleister; Schuurwerk; Microbeton; Leemstuc; Italiaans stucwerk; Betonlook.

Sierpleisters

Sierpleisters zijn geschikt voor de muren en het plafond. U heeft de keuze uit een gladde wand, maar spachtelputz of de Japanse sierpleister behoren ook tot de mogelijkheden.

Witten of sauzen

Bij een sausklare wand of plafond kunt u zelf bepalen in welke kleur u het oppervlakte gaat of laat schilderen. Het plafond kan bijvoorbeeld gewit worden voor een licht eindresultaat. Norbert Lecki Klusbedrijf kan de muren ook voor u sausen of verfspuiten. Vraag ons naar de mogelijkheden hiervoor.

Afwerking speciaal voor badkamer

Speciaal voor de badkamer en andere vochtige ruimtes zijn er naast microbeton ook andere soorten pleister. Dit stucwerk is niet alleen waterdicht, maar zorgt ook voor een uniek effect. Dit zijn Tadelakt en Beton Ciré.

Betonlook

Voor een meer luxe of industriële uitstraling is de betonlook een uitstekend idee. Deze look zie je veel terug in badkamers en bij keukenbladen, maar is eigenlijk in elke ruimte mogelijk.

De overige diensten van Norbert Lecki Klusbedrijf

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren