Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Houtrotreparatie

Onderhoud van uw huis is essentieel. Neem als voorbeeld het buitenschilderwerk. Als u dit niet regelmatig controleert en bijwerkt of overschildert, kan het houtwerk gaan rotten. Is het houtwerk eenmaal rot, dan komt u voor grotere uitgaven te staan omdat er dan delen van kozijnen, of misschien wel hele kozijnen vervangen moeten worden.

Houtrot repareren

Gelukkig is het mogelijk om dit te laten herstellen of repareren. Het behandelen van rot kunt u met vertrouwen over laten aan Norbert Lecki Klusbedrijf. Bij reparatie wordt een houtrotvuller gebruikt, vaak op basis van epoxy voor het beste resultaat. Er bestaan houtrotvullers die gemaakt zijn met als basis polyester. Doordat deze snel uitharden is het resultaat ook snel. Maar doordat ze niet flexibel zijn, biedt het hout niet de juiste ondersteuning. Daarom is het belangrijk dat er een houtrotvuller op basis van epoxy gebruikt wordt. De beste houtrotvuller bevat zo veel mogelijk epoxy en zo weinig mogelijk andere hulpmiddelen. Voor het beste resultaat bij het behandelen en de reparatie van houtrot, is een houtrotvuller op basis van epoxy de beste keuze.

Soms is het niet meer mogelijk om de houtrot te repareren, dus kiest men in plaats van reparatie voor het verwijderen van het materiaal. Laat de reparatie of het verwijderen van de rot in bijvoorbeeld uw houten kozijnen over aan de vakman.

Repareren of vervangen

Het hangt van de situatie af of het nog mogelijk is om te repareren of dat het nodig is om alles te verwijderen en vervangen. Als u er op tijd bij bent en een vakman inschakelt voor het repareren van de houtrot, dan is reparatie vaak wel mogelijk. Maar wanneer het al jaren een probleem is, kan het zijn dat u alles moet laten verwijderen. Het behandelen van de rot is dan niet meer voldoende. Bij bijvoorbeeld een kozijn die bijna uit elkaar valt is het verstandiger om deze te laten verwijderen dan te laten repareren of herstellen.

Kies voor het herstellen of behandelen van uw kozijnen en het beste resultaat door contact met mij op te nemen!

De overige diensten van Norbert Lecki Klusbedrijf

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren