Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Schilderwerken

Uw bedrijfspand, gebouw of woning is een kostbaar bezit. De waarde van uw onroerend goed wilt u vanzelfsprekend behouden. Bovendien worden steeds hogere eisen gesteld aan het woon- en werkklimaat.

Regelmatig onderhoud is een eerste vereiste voor:

  • Het verlengen van de levensduur van uw onroerend goed.
  • Behouden en verhogen van de waarde van uw onroerend goed.
  • Vergroten van uw wooncomfort.
  • Verfraaien van de uitstraling.

Duurzame oplossingen

Norbert Lecki is inzetbaar voor zowel het binnen- als het buitenwerk. Ik maak uitsluitend gebruik van hoogwaardige en milieuvriendelijke producten. Of het nu gaat om schilderen, behangen, decoratieve wandafwerking of het plakken van glasvlies.

Voor buitenschilderwerk bent u uiteraard verzekerd van schilderwerk met een goede bescherming tegen weersinvloeden. Ik adviseer u graag over bijvoorbeeld kleurstelling en behandelingen.

De overige diensten van Norbert Lecki Klusbedrijf

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren